Vallès Oriental

Comunicat del Consell Polític del PSC del Oriental

  • Actualizado:
  • Creado:

Aprovat en la reunió de divendres 30 de setembre de 2016

COMUNICAT DEL CONSELL POLÍTIC DEL PSC DEL VALLÈS ORIENTAL

 

El Consell Polític del PSC del Vallès Oriental, composat pels primers secretaris i les primeres secretàries de les Agrupacions i pels i les membres de la Comissió Executiva de Federació, constata la gravetat de la crisi oberta al si del socialisme espanyol. Davant d’aquesta situació traslladem al conjunt de la militància i als i a les simpatitzants socialistes del Vallès Oriental la necessitat d’unitat, serenitat i respecte entre els companys i les companyes.

Compartim plenament la decisió del Comitè Federal de no facilitar ni per activa ni per passiva la possibilitat d’un govern del Partit Popular.

Compartim també la posició política de Pedro Sánchez: la necessitat de constituir una majoria alternativa capaç de substituir al govern de Mariano Rajoy i del PP, per evitar la convocatòria d’unes terceres eleccions generals.

En un moment de diferències profundes i debat viu, el PSC té la convicció que cal atorgar la paraula i el vot al conjunt de la militància perquè, amb l’elecció de Secretari o Secretària General mitjançant la participació democràtica i directa, i la posterior celebració d’un Congrés, decideixi el futur del socialisme espanyol.